Blogolj!

A Napi derű karantén idején is mosolyt csal az arcodra

A járvány miatt hónapok óta nehéz helyzetben van mindenki külföldön és itthon egyaránt, viszont ezekben az időkben is fontos, hogy megtartsuk pozitív hozzáállásunkat és jókedvünket. Az Operettszínház művészei ebben is segítséget nyújtanak: éreztetik velünk, hogy nem vagyunk egyedül.

Az Operettszínház több mint két hónappal ezelőtt indította útjára Facebook-oldalán online műsorát Napi derű címmel, amelynek lényege, hogy a színház elismert művészei – ha most csak távolról is – tartsák a kapcsolatot a közönséggel.

Eddig 45 videó került fel az oldalra, melyeknek nézettsége már meghaladta a három és fél milliót.

Nem is csoda, hiszen olyan nevek jelentkeztek be eddig a karanténból, mint Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Peller Anna vagy Faragó András.

A nézettség alapján eddig egyértelmű közönségkedvenc Lehoczky Zsuzsa (641 ezer néző), akit Papadimitriu Athina (461 ezer néző) és Homonnay Zsolt (388 ezer néző) követ a képzeletbeli dobogón. Nem sokkal lemaradva tőlük Lukács Anita és Vadász Zsolt videója (374 ezer néző), valamint Dancs Annamari (255 ezer néző) felvétele a nagy kedvenc eddig.

A Napi derű sorozat továbbra is jelentkezik az Operettszínház Facebook-oldalán, ahol ebben a szokatlan és kissé kényelmetlen helyzetben is megtaláljuk az apró örömöket, vidámságot és ami a legfontosabb: a közösség és az összetartozás érzését.

https://kulissza.blogstar.hu/./pages/kulissza/contents/blog/94285/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,karantén,támogatás,videók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?