Blogolj!

Augusztusban is folytatódnak a Szabad ég alatt – Open Air koncertek

2020.08.05.

A Budapesti Operettszínház sikersorozata folytatódik a Pesti Vármegyeházán!

Befejeződött a vizsgálat az Operettszínházban

2020.08.04.

Lezárult a Kásler Miklós által indított vizsgálat a Budapesti Operettszínházban: az emberi erőforrások minisztere még júniusban bízott meg egy vizsgálóbizottságot azzal a céllal, hogy derítsék ki a sajtóban megjelent zaklatásos cikkek valóságtartalmát.

A Budavári Palotakoncert 2020 nyarán is a magyar operettet ünnepli

2020.07.29.

Augusztus 8-án az Oroszlános udvar a Találkozások színhelye lesz, ezt az alcímet kapta ugyanis az idei gálaműsor. A Budapesti Operettszínház művészei idén Huszka Jenő és Lehár Ferenc életműve előtt tisztelegnek, valamint bemutatkozik a Budavári Palotakoncert közönsége előtt a virtuozitásukkal külhonban már hatalmas sikereket arató Jávorkai Brothers is.

A hiúság ára – Dorian Gray

2020.07.22.

Folytatódik cikksorozatunk, amely most a 19. századi angol irodalom híres-hírhedt szerzőjének, Oscar Wilde-nak kultikus regényét helyezi a fókuszba.

Bűnös vagy áldozat? – Mata Hari

2020.07.19.

Cikksorozatunk következő darabja egy igazi kuriózum, hiszen egy olyan nem mindennapi kémoperáról van szó, amely a történelem egyik legmisztikusabb női alakjának, Mata Harinak az életébe kalauzolja el a nézőt.

Csordultig telt nézőtér, tapsvihar - nagy siker az Operettszínház szabadtéri koncertsorozata

2020.07.13.

Hétvégén hosszú szünet után végre ismét gálaestet tartott a Budapesti Operettszínház, ami szemmel láthatóan a nézők és művészek lelkének is nagyon kellett már. A Pesti Vármegyeháza különleges atmoszférájú udvarán felcsendülő ikonikus slágerek elvarázsolták a közönséget, fantasztikus nyitányt adva az Open Air zenés rendezvénysorozatnak.

Fellini után szabadon - Nine/Kilenc

2020.07.12.

Tovább folytatódik cikksorozatunk: ezúttal a Nine/Kilenc című darabot ismerhetjük meg közelebbről, melynek egyik különlegessége, hogy Federico Fellini 8 és fél című önéletrajzi ihletésű filmje alapján készült. 

Nyáresték Budapesti Operettszínház módra

2020.07.05.

A Budapesti Operettszínház egy igazán különleges nyári koncertsorozattal fog jelentkezni Szabad ég alatt - Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival címmel, mellyel a Színház júliusban újraébred "tavaszi álmából".

Dráma és játékosság – A mosoly országa

2020.06.28.

Elérkeztünk azon cikksorozatunk következő állomásához, amely a Budapesti Operettszínház következő évadában szereplő darabokat veszi górcső alá.

Egy este, két darab – Anne Frank naplója/A képfaragó

2020.06.24.

Cikksorozatunk következő állomása a történelem egyik sötét korszakába vezet el minket és egy művész alkotói válságába is bepillantást nyerhetünk.