Blogolj!

Sándor Péter: Hálás vagyok, hogy létezhetek és dolgozhatok

2020.10.01.

A járvány okozta nehéz időszak még nem múlt el, ráadásul már a Budapesti Operettszínház tagjait is elérte a vírus. Ennek ellenére szigorú szabályok betartásával továbbra is vannak előadások, ma este például az Elfújta a szél című darabot mutatják be. Miben változtatta meg a járvány a mindennapokat a színházban, lelkileg mennyire hat ez a művészekre, milyen volt így az előadásra való felkészülés és vajon mit hoz a jövő? A darab egyik szereplőjével, Sándor Péterrel beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Kiss Diána: Nagyon fontos hinnünk abban, hogy jót hoz a holnap!

2020.09.24.

A koronavírus-járvány az egész világot letaglózta, melynek következtében sorra maradnak el különböző kulturális események. A Budapesti Operettszínháznak és színészeinek is meggyűlt már a baja a vírussal, köztük Kiss Diánának is, akinek emiatt majdnem le kellett mondania a fellépését a ma este debütáló Mágnás Miskában. A várakozás időszakáról, a járványhelyzet miatti nyomásról, valamint annak átvészeléséről beszélgettünk az operaénekessel.

Erdős Attila: A Mágnás Miska élőben, a színházban ülve teremti meg az igazi báját

2020.09.21.

Eddig egy kiszámíthatatlan és lemondásokkal teli év áll mögöttünk a világot letaglózó koronavírus-járvány miatt, éppen ezért most még jobban szomjazunk a kultúrára és a szórakozásra, mint valaha. Nem is kerülhetne jobbkor ismét a Budapesti Operettszínház színpadára a Mágnás Miska. Az előadás jelentőségéről, a művészek felkészüléséről és a közönség fontosságáról beszélgettünk a darab egyik főszereplőjével, Erdős Attilával. Blogstar-interjú.