Blogolj!

Betekintés a Tündérkertbe - Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban

2020.10.20.

Online sajtótájékoztatót tartott tegnap délután a Budapesti Operettszínház a 2020/2021-es évad első operett-bemutatójáról, a Marica grófnőről. A rendhagyó eseményen közelebbről is megismerkedhettünk a varázslatos díszlettel, valamint hallhattuk felcsendülni a legismertebb dalokat is.

Megint előadások maradnak el az Operettszínházban koronavírus-fertőzés miatt

2020.10.10.

Sajnos újból felütötte a fejét a vírus az intézményben, de nem kell aggódni, a közönség nem marad programok nélkül.

Kiss Diána: Nagyon fontos hinnünk abban, hogy jót hoz a holnap!

2020.09.24.

A koronavírus-járvány az egész világot letaglózta, melynek következtében sorra maradnak el különböző kulturális események. A Budapesti Operettszínháznak és színészeinek is meggyűlt már a baja a vírussal, köztük Kiss Diánának is, akinek emiatt majdnem le kellett mondania a fellépését a ma este debütáló Mágnás Miskában. A várakozás időszakáról, a járványhelyzet miatti nyomásról, valamint annak átvészeléséről beszélgettünk az operaénekessel.

Részletek az elmaradt La Mancha lovagja előadások pótlásáról

2020.09.20.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a Budapesti Operettszínház erre a hétre tervezett előadási. A színház első közleményéből még nem lehetett sokat megtudni a darabok pótlásáról, most azonban megérkeztek a részletek. Mutatjuk! 

Koronavírusos lett az Operettszínház egyik munkatársa, leálltak a próbák is

2020.09.09.

Pár napja derült ki, hogy a Budapesti Operettszínház társulatának egyik tagja megfertőződött. A további fertőzések elkerülése érdekében az összes érintett próbát és előadást leállították az intézményben.