Blogolj!

Betekintés a Tündérkertbe - Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban

2020.10.20.

Online sajtótájékoztatót tartott tegnap délután a Budapesti Operettszínház a 2020/2021-es évad első operett-bemutatójáról, a Marica grófnőről. A rendhagyó eseményen közelebbről is megismerkedhettünk a varázslatos díszlettel, valamint hallhattuk felcsendülni a legismertebb dalokat is.

Csak egy kislány van a világon - Viktória

2020.08.28.

Elérkeztünk azon cikksorozatunk utolsó darabjához, melyben a Budapesti Operettszínház következő évadában szereplő előadásokat vettük górcső alá. Írásunkban a Viktória című darabbal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Egy örök klasszikus kicsit másképp - Abigél

2020.08.14.

Elérkeztünk cikksorozatunk utolsó előtti darabjához, amely nem mást tár a nézők elő musical formában, mint Szabó Magda egyik örök klasszikusát, az Abigélt.

Augusztusban is folytatódnak a Szabad ég alatt – Open Air koncertek

2020.08.05.

A Budapesti Operettszínház sikersorozata folytatódik a Pesti Vármegyeházán!

A Budavári Palotakoncert 2020 nyarán is a magyar operettet ünnepli

2020.07.29.

Augusztus 8-án az Oroszlános udvar a Találkozások színhelye lesz, ezt az alcímet kapta ugyanis az idei gálaműsor. A Budapesti Operettszínház művészei idén Huszka Jenő és Lehár Ferenc életműve előtt tisztelegnek, valamint bemutatkozik a Budavári Palotakoncert közönsége előtt a virtuozitásukkal külhonban már hatalmas sikereket arató Jávorkai Brothers is.

A hiúság ára – Dorian Gray

2020.07.22.

Folytatódik cikksorozatunk, amely most a 19. századi angol irodalom híres-hírhedt szerzőjének, Oscar Wilde-nak kultikus regényét helyezi a fókuszba.

Bűnös vagy áldozat? – Mata Hari

2020.07.19.

Cikksorozatunk következő darabja egy igazi kuriózum, hiszen egy olyan nem mindennapi kémoperáról van szó, amely a történelem egyik legmisztikusabb női alakjának, Mata Harinak az életébe kalauzolja el a nézőt.

Csordultig telt nézőtér, tapsvihar - nagy siker az Operettszínház szabadtéri koncertsorozata

2020.07.13.

Hétvégén hosszú szünet után végre ismét gálaestet tartott a Budapesti Operettszínház, ami szemmel láthatóan a nézők és művészek lelkének is nagyon kellett már. A Pesti Vármegyeháza különleges atmoszférájú udvarán felcsendülő ikonikus slágerek elvarázsolták a közönséget, fantasztikus nyitányt adva az Open Air zenés rendezvénysorozatnak.

Fellini után szabadon - Nine/Kilenc

2020.07.12.

Tovább folytatódik cikksorozatunk: ezúttal a Nine/Kilenc című darabot ismerhetjük meg közelebbről, melynek egyik különlegessége, hogy Federico Fellini 8 és fél című önéletrajzi ihletésű filmje alapján készült. 

Nyáresték Budapesti Operettszínház módra

2020.07.05.

A Budapesti Operettszínház egy igazán különleges nyári koncertsorozattal fog jelentkezni Szabad ég alatt - Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival címmel, mellyel a Színház júliusban újraébred "tavaszi álmából".

12