Blogolj!

Az Operettszínház művésze is a Székely Nemzeti Tanács petíciójának aláírására buzdít

2020.05.06.

Aki követi az Operettszínház Facebook-oldalát, már megszokhatta, hogy a több mint két hónapja elindult Napi derű elnevezésű videósorozat a karanténhelyzet megéléséről, a szórakoztatásól és az összefogásról szól. Az összefogásról, amivel most a határon túli magyaroknak is tudunk segíteni.

A Napi derű karantén idején is mosolyt csal az arcodra

2020.05.05.

A járvány miatt hónapok óta nehéz helyzetben van mindenki külföldön és itthon egyaránt, viszont ezekben az időkben is fontos, hogy megtartsuk pozitív hozzáállásunkat és jókedvünket. Az Operettszínház művészei ebben is segítséget nyújtanak: éreztetik velünk, hogy nem vagyunk egyedül.

Az Operettszínház karantén idején sem pihen, jelmezek helyett maszkot varrnak

2020.05.03.

Március 11. óta a kulturális élet elcsendesült, bezártak a színházak, nincsenek előadások, sem rendezvények. Ebben a helyzetben felmerül a kérdés: vajon mi a helyzet a színészekkel, a színházat működtető, segítő stábbal? És egyáltalán: ebben a bizonytalan helyzetben mennyire lehet megtartani a viszonylagos rendszert egy színházon belül? Nos, a Budapesti Operettszínházban - ha nem is a megszokott módon, de - tovább folytatódik a munka.

Címkék: Hírek, karantén, videók